Synes administrator av denne siden skal slutte å sensurere innlegg i foraet Twisted Evil

bob wrote:1-0 fredrik forsvars tabbe av dahm:)

Grattis med en godt utført 1.omgang, gutter!!!!!

Nsk

Posts : 168

Post  Fjernsup Tue Sep 23, 2008 9:44 am

Innsatsen var faktisk like bra i begge omganger. Gulskjortene førte spillet og hadde mange gode sjanser. Dessverre var ikke kvaliteten på avslutningene spesielt imponerende. Lyn har et godt angrep som greide å utnytte enkeltsituasjoner med misforståelser og passivitet i SFKs forsvar. Det er selvsagt det samme som å få et mål i sekken. Når sant skal sies, forærte Lyn også gjestene den først scoringen. Muligens fikk Steinkjer feilaktig annulert et mål for offside. Midtveis i annen omgang fikk Lyn en spiller utvist, og hjemmelaget falt sammen en periode. Likevel greide de å sette inn 4-2. Steinkjer tok ut Bjørsmo og satte inn Westrum samtidig som laget endret formasjon til tre i forsvar. Eek ble flyttet fram og skapte faktisk flere farlige situasjoner på slutten. Det hjalp lite da markeringen glapp fullstendig på en corner(?) og Lyn tuppet inn 5-2. Mye trøkk i laget de siste minuttene resulterte i et trøstemål. Spillemessig fortjente faktisk Steinkjer et bedre resultat. Med udyktighet og uflaks er det umulig å spille mot et så godt lag som Lyn, som stilte med flere faste A-lagsspillere

Fjernsup
Guest

Post  popp Tue Sep 23, 2008 1:48 pm

Ærlig talt.Lyn 2 stilte faktisk ikke med flere a spillere denne kampen,det var faktisk flere spillere som har vært reserver på 2 er laget denne sesongen som spilte i fra start i dene kampen. Lyn 2 har latt de få starte i de siste kampene og har derfor tapt med stygge siffre,første seier på 3 kamper dette!

popp
Guest

Post  Fjernsup Wed Sep 24, 2008 12:06 am

Nei, ingen av spilleren mot Steinkjer starter vanligvis ikke i Lyns A-kamper. Da hadde de ikke kunnet spille for 2-laget. Men flere av dem kommer utpå i løpet av kampene, og har bidratt sterkt til at Lyn har vunnet.

Det gjelder både Endre Knudsen (10 A-kamper i år), Erling Knudtzon (13 A-kamper), Mads Dahm (8 kamper) og argentineren Lucas Pratto som kom til Lyn på utlån fra Boca Juniors i høst og faktisk scorte for Lyn mot Molde i helga. Keeper Johan Dahlin har stått i buret for Lyn i mange A-kamper de to siste årene, men ikke sluppet til i går. Likevel er det ingen tvil om at han holder så høyt nivå at han absolutt kan kalles A-lagsspiller.