Ovesen - Benum - Eek - Bjørsmo
Rezmanyi - Rishaug - Brenne - Bøkestad - Høgaas
Bye

Innbyttere: Lillemark (Brenne), Wiseth (Bjørsmo), Indahl (Bye)

Bra kamp av Steinkjer, spesielt i første omgang hvor vi tildels kjørte over et tamt LFK. Bye var knallgod på topp og alle de tre nykommerene markerte seg positiv. Spesielt Bøkestad blir etter min mening en meget viktig brikke i år.
Bra innsats av alle sammen! Lover godt for resten av sesongen! Very Happy

SteinkjerFK skriver:

7 min: SFK går opp til 1-0 ved Bye, som krangler med seg ballen i duell med LFK-forsvaret.

Før dette har Rezmanyi hatt en stor sjanse og Brenne fått gult kort

24 min: SFK får ett mål annulert for offside. Det er en jevn kamp uten de store sjansene

25 min: SFK går opp til 2-0 ved Rezmanyi som setter en retur etter en corner i mål fra 7 meter

30 min: SFK går opp til 3-0 ved Bye. Rezmanyi kriger til seg ballen på midten og slår på Bye i bakrom, han løper fra forsvaret til LFK og setter ballen mellom beina på Dypvik. SFK har tatt mer og mer over nå.

35 min: SFK går opp til 4-0 ved Bye. Brenne slår ett kort frispark til Ovesen som slår inn fra dødlinja, etter litt fram og tilbake i 16-meteren setter Bye sitt 3. mål for dagen fra 3 meter.

Pause. Utenom målene har SFK hatt 2-3 store sjanser det siste kvarteret som kunne resultert i mål, LFK hadde en stor sjanse rett for pause som kunne git uttelling.

2. omgang er i gang. LFK har tatt ut Aas og Selnæs og satt inn Øien og Skilbrigt

58 min: Gult kort til Sunde på LFK, LFK har hatt omgangens største sjanse når en LFKer headet utenfor på en corner fra 1 meter.

60 min: Gult kort til Benum. SFK tar ut Bjørsmo og setter inn Wiseth

62 min: Gult kort til Skilbrigt på LFK

63 min: Nytt gult til Sunde på LFK og dermed rødt kort fra dommer Espen Tømmervold

65 min: Brenne ut, Lillemark inn

77 min: Kolseth inn for LFK, Ramberg ut

80 min: Indahl inn for Bye

82 min: Gult kort til Jonas Schei Wiseth

85 min: Langseth stusser inn ett innlegg til 4-1

90 min: Kampen er slutt. SFK vinner relativt komfortabelt 4-1. 2.omgang var relativ jevn uten de store sjansene.
Litjby
Litjby

Posts : 266

Vinterserien 2008 - Steinkjer FK - Levanger FK, 09.02.2008 Empty hansen

Post  poollll Sat Feb 09, 2008 11:20 am

Dette var en fortjent seier til steinkjer,men synes at det første målet var en klar hands,dommern gir også gult kort til sunde..som får rødt,etter min mening helt feil,det var 2 spillere som gjorde akkurat det samme,kom sklianes i mot verandre med knottan først,skulle ikke ha vært gult i det heile tatt,i verfall skulle begge hatt det! Steinkjer har ett brukbart lag,men ingen grunn til og ta av,da laget har pukter på banen med altfor dårlige spillere! Levanger hadde også ett svært dårlig lag i dag,med midstoppere som ikke forstod spille mønstre til sfk,når Bendik stiller sæ i lag med nr 4 og Bendik begynner og vandre uten at han e med,blir det fort åpninger! Begge lag må heve sæ betraktelig,men sfk må være bekjente av en bra 1 omg,men andre omg var ikke bra,lfk derimot såg ut som en gjeng høns nesten heile kampen,ikke bevegelse og alt for mange passnigs feil over heile linja!