Ny kamp lørdag 21.06 Empty Re: Ny kamp lørdag 21.06

Tiril
Guest

Ny kamp lørdag 21.06 Empty Steinkjer - Lørenskog 0-3

Post  filosof Sun May 22, 2011 3:23 am

Fungerende Steinkjer-trener Gary Hogan sier til Trønder-Avisa på Gullbergaunet etter kampen at tross 0-3-tapet var dette Steinkjers beste kamp så langt denne sesongen. Spesielt de første 60-65 minuttene, mener Hogan hjemmelaget leverte godt spill.

Enkel match for Lørenskog. Det var nære på at hjemmelaget gikk i ledelsen etter fire minutter, men etter det var det bare Lørenskog skriver

Hva skal man tro? En enkel kamp kan neppe samtidig være SFK sin beste kamp? Heldigvis er alle lokalaviser lokalpatrioter, derfor er det nok øynene som ser (og skriver) som preger objektiviteten.

Personlig holder jeg nok kamper som ender i seier som bedre, enn de som ender med tap. Nardomatchen troner derfor øverst denne sesongen.

Og... kapteinen soner langt flere kamper for direkte rødt kort, det tredje denne sesongen, enn han spiller. Hva skjer?