Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Verdal - Steinkjer2 3-2 Empty Verdal - Steinkjer2 3-2

Sigurd Skarsem (Arne Gotvassli) - Jarl V. Langlie - Håkon Ystad - Martin Henriksen
Kristoffer Govasmark (Vegard Fiske) - Eirik Nordseth - Nils Bleikvassli
Christian Rennan - Håkon Klæbu - Jørgen Garnvik (Rune Holmen)

Mål: Eirik Nordseth, Christian Rennan

Sliter litt i begynnelsen av førsteomgangen med et fysisk mye sterkere Verdalslag, som slår mye langt.
Verdal scorer to mål, men SFK viser at de er farlige når de får ballen ned på bakken og på kontringer.
Utover i første omgang setter SFK presset litt høyere og presser Verdal til tider.
Keeper Mediaas redder mesterlig en straffe fra Verdal

I andre omgang åpner et ungt SFK lag meget bra. Stresser Verdal høyt i banen slik at de ikke får slått de lange ballene.
Verdal har dog noen sjanser, men SFK er best i banespillet.
Scorer på straffe ved Eirik Nordseth, før Christian Rennan setter inn 2-2 10minutter før slutt.
Verdal klarer ikke å sette et nevneverdig press på SFK mot slutten, men får lagt inn et innlegg som blir avsluttet og keeper Mediaas redder. Da står det en verdalsspiller på målstreken som setter ballen i mål, og det er utrolig av linjedommer å ikke se offsiden.

Et SFK-lag med gjennomsnittsalder på under 20 ryster Verdal til tider, og de første poengene virker stadig nærmere.