E ein av trenerne på ferie?? Ja dette holder faktisk ikke mål i det heile tatt

arne
Guest

Hødd - Steinkjer på søndan Empty Fra Sunnmorsposten

Post  Tiril Sun Jun 28, 2009 7:52 am

88' 2-4: KAZEEM AHMED reduserer for Hødd. Han får ballen på rundt 20 meter og skyter ballen fint i hjørnet. Flott scoring.
85' Steinkjer tar ut Kim Rune Holmvik og setter inn Morten Berre.
81' Joachim Magnussen ruver høyest på et innlegg og får avsluttet, men Steinkjer redder på strek. Det vil seg ikke for Hødd i dag.
79' Steinkjers Tore Myrslo pådrar seg gult kort.
77' Hødd tar ut Anders Vaagen og setter inn Finn Erik Stavseng.
76' 1-4: BENJAMIN VAADAHL øker Steinkjers ledelse ytterligere. Vebjørn Skeide prøver å drible av Waadahl, men han snapper ballen og scorer i åpent mål. Forferdelig av Skeide.
75' Hødd tar ut Oddbjørn Lie og setter inn Vegard Heltne.
70' Ser ut som lagene plages av den enorme varmen på Høddvoll. Tempoet er ikke mye å skryte av.
66' Gult kort til Hødds Ulrik Wingsternes.
65' Gult kort til Steinkjers Kim Westrum.
61' Lite som skjer på Høddvoll i øyeblikket. Ser ut som Hødd skal få slite med å ta poeng i dag.
58' Corner til Hødd. Sandal får ballen ut på sekstenmeteren og skyter, men skuddet blir blokkert.
53' 1-3: KIM RUNE HOLMVIK øker Steinkjers ledelse. Steinkjer kontrer på høyrekanten og slår inn til en umarkert Holmvik som setter ballen i mål. Målet var helt mot spillets gang.
51' Hødd har åpnet klart best i denne andre omgangen. Ruller opp angrep på angrep.
49' Det fungerer bedre offensivt for Hødd nå enn det gjorde i første omgangen.
48' Kazeem Ahmed spiller fri Magnussen som skyter i nettveggen. Stor sjanse til Hødd.
47' Stavseng og Magnussen kombinerer fint før Magnussen avslutter, men han er i offside.
46' Hødd tar ut Bendik Torset og setter inn Sivert Heltne Nilsen.
46' Andre omgang er i gang.
45' Pause. Steinkjer leder 2-1 over Hødd til pause.
45' + 1: 1-2: FINN ERIK STAVSENG reduserer for Hødd. Det er Magnussen som kommer til innlegg fra høyre og Stavseng ruver høyest og header i en bue over Vangen.
44' Hødd begynner sakte men sikkert å få kampen inn i sitt spor. Fem minutt med hødd-press nå, men Steinkjer står fortsatt i mot.
41' Kazeem Ahmed slår inn foran mål, men Magnussen når akkurat ikke frem på innlegget.
39' Magnussen og Lie kombinerer fint før Lie avslutter, men Vangen avverger via krysstangen og ut til corner.
36' Hødd har ballen mest, men sliter med å skape det helt store foran mål. Er meget upresise i overgangene.
32' Hødds Erik Sandal skyter et godt frispark som Vangen akkurat får slått til corner.
30' Kazeem Ahmed forsøker et skudd fra 16-meter, men nok en gang blir det blokkert.
26' Hødd er farligst når de får spilt i bakrom på Magnussen.
23' Merkelig situasjon. Dommeren blåser av for nok en drikkepause. Det er bare fem minutt siden den forrige.
20' Kazeem Ahmed orsøker et skudd fra 20 meter, men skuddet blir blokkert.
18' Da er drikkepausen over og lagene går ut på banen igjen.
17' Da er det allerede drikkepause på Høddvoll.
16' Magnussen kommeer alene med keeper fra skrått hold, men Vangen kommer ut og rydder opp.
13' 0-2: BENJAMIN WAADAHL øker Steinkjers ledelse. Mye rot i Hødds forsvar fører til at Waadahl kommer alene med keeper og setter ball nummer to bak Skeide.
9' Finn Erik Stavseng kommer seg fint rundt på kanten, men innlegget blir for dårlig og går bak mål.
6' 0-1: JONAS SCHEI WISETH sender Steinkjer i føringen. Wiseth blir spilt fri og kommer alene mot Skeide som står litt feilplassert slik at Wiseth får en enkel jobb med å sette ballen i mål.
3' Erik Sandal skyter fra langt hold, men det blir helt ufarlig.
1' Kampen er i gang.

Tiril
Guest

Post  Tiril Sun Jun 28, 2009 8:03 am

Ifølge Sunnmørsposten spillte vi 4-4-2! Holmvik og Bye på topp, mens Benjamin lå bak de øverst på midrbanefireren. Dette fungerte tydligvis! Gratulerer Steinkjer - Gratulerer Ivar!

Tiril
Guest

Post  heiaSFK Mon Jun 29, 2009 2:03 am

Ellers er det påfallende hvor få som har kommentert dette strålende resultatet. Når laget taper, er det 20-25 innlegg. Nå er det 5... Det er vel viktigere å fokusere på det positive? Skjerpings!

heiaSFK

Posts : 40
Join date : 2008-03-24

Post  Litjby Mon Jun 29, 2009 4:14 am

heiaSFK wrote:Gratulerer så mye til gutta! En utrolig viktig seier, og god å få med seg inn i ferien.

Tiltredes! Gratulerer til gutta! Et strålende stykke arbeid. Også har vi blitt hørt - Benjamin og Bendik på samme bane fra start, og Holmvik og Wiseth med sin farts-styrke i en tilnærmet 4-4-2. Endelig! Mon tro om Ivar hørte ulv-ropet i et tidligere innlegg? Wink
Litjby
Litjby

Posts : 266
Join date : 2008-02-04

Post  JLScott Mon Jun 29, 2009 2:56 pm

Taktikken var vel helt den vante 4-3-3, 4-5-1 i første omgang og en endring til 4-2-3-1 i andre omgang ;-D ganske lik formasjonen som ble brukt i fjord med en offansiv midtbane Wink mye bra, og viktige 3 poeng!