Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Seier i cupens første runde

Go down

Seier i cupens første runde Empty Seier i cupens første runde

Post  Seier Wed May 12, 2010 3:39 pm

Fra hjemmesida: SFK tok seg videre til 2.runde av Cupen etter en 2-1 seier borte mot Mo onsdag kveld. SFK tok ledelsen etter en halvtime når en dårlig klarering klinkes i mål av Vaadahl. Mo utligner nesten umiddelbart i en jevn og tett 1.omgang. 8 minutter før pause gjør Olav Råstad 2-1 for SFK med sitt 4. mål på 4 kamper. I 2.omgang presser naturlig nok Mo på uten å lykkes og de gangene de blir skikkelig farlig er Gary Hogan sikker, og bare for å toppe det hele varter Hogan opp med en klasseredning på overtid og SFK er videre til 2.runde

Livereferat fra cupkampen mellom Mo og Steinkjer på denne linken ranablad.no/fotball/live/?kamp_id=510250

Bra jobba!

Seier
Guest

Back to top Go down

Seier i cupens første runde Empty Re: Seier i cupens første runde

Post  Pubes Wed May 12, 2010 3:51 pm

Har SFK satt opp buss til cupfinalen, og evt når går bussen? jocolor lol!

Pubes
Guest

Post  Litjby Thu May 13, 2010 12:09 am

"I sluttminuttene kliner Vangen til på et frispark fra 25 meter og ballen sniker seg mot krysset,
bare for å bli stoppet i siste liten av en fantastisk målmann."