Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bra start.....

Go down

Bra start..... Empty Bra start.....

Post  Bananus Sat Apr 17, 2010 9:33 am

Etter en førsteomgang som Hødd dominerer, dog uten å skape spesiellt mange sjanser, kommer vi sterkt tilbake. Kanskje var det vinden, og litt overdreven respekt som gjorde at de fikk forholdsvis lett spill de første 45. At de leder ved pause kan de vel først og fremst takke en linjemann som kampen igjennom var totalt i ørska, for. Grusomt å se at han ikke får med seg en 2 meters offside, selv om han står på linje og ser rett inn i situasjonen. Men er man fra Levanger så er man fra Levanger....... spar meg.

Andre omgang er meget god, Hødd skaper lite, selv om de er nødt til å jage seier på slutten. Deilig å se en noen kilo lettere? Bendik Bye herje med Hødd forsvaret og lage to flotte mål. Kunne faktisk hatt et par til med litt flaks.. På midten er Råstad sjefen med kvaliteter og entusiasme som smitter over på de andre. Bak rydder midtforsvaret godt opp, foran en Hogan som var arbeidsledig store deler av kampen.

Hvis Hødd er en reell avdelings favoritt er dette en flott start, de skaper særs lite selv om de har ballen mye. Savner kanskje litt plan over angrepsspillet vårt, men er ikke så bekymret over det i dag, da vi i andre omgang klarer og skape et trykk som gjør at vi vinner en fortjent seier mot avdelingsfavoritten. Eneste jeg vil hakke litt på i dag er at Bendik ikke skal ut å slå cornere fra høyre trengs i feltet og har ikke god nok venstrefot til å ta de. Da får vi heller slå en utoverskrudd corner.

Dagens bananbørs:

Hogan 6 Forholdvis lite å gjøre, sprer trygghet i de bakre rekker.
Belsvik 5 Bra bakover, kommer vel mer med offensivt etterhvert...
Moe 6 Begynner litt nervøst, spiller seg opp
Benum 6 "Panzer", tøff i taklingene, spiller på grensen men i dag holder det.
Olsen 6 Fin debut. Godt med offensivt, kunne fått ballen av Vådahl på kontringen i 2. omg.
Myrslo 5 Herlig assist til 1-1, ellers lite synlig. Kommer vel med varmegradene.
Råstad 8 Konge av midtbanen, styrer troppene og er særs delaktig i at Hødd ikke skaper mer enn de gjør. BB
Rishaug 5 Preger ikke kampen men jobber godt.
Berre 5 Starter svakt, men spiller seg opp i andre omgang,
Vådahl 6 Kommer til et par halvsjanser, og en stor sjanse på kontring i 2. omg, men bør han spille? Ok kamp.
Bye 8 Er divisjonens beste spiss når han får riktige baller å jobbe med. Stor 2. omg, selv om han kanskje burde hatt minst ett til.

Selnes 6 Har kritisert Ivar mye tidligere, men i dag var det ok. Savner litt plan, men krever ikke det i første kamp. Spillerne står godt kampen igjennom og virker bra trent. Men kutt ut Bendik fra hjørneflagget Smile Godkjent.

Flott start på helga, og skrivende stund ligger Levanger under 0-2 (rykker ned, rykker ned, rykker ned)