Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dårlig tegn

Go down

Dårlig tegn Empty Dårlig tegn

Post  Bananus Sun Feb 07, 2010 10:38 am

at vi allerede nå begynner å pakke inn treningskampevalueringene i uflaks, og kampen var jevnere enn resultatet tilsier - sitater.

Post  Geir Sun Feb 07, 2010 12:23 pm

Blir bedre når Rishaug og Råstad blir med. Bra det ikke blir delt ut poeng enda. Sagøy tror æ e ferdig som fotball spiller på dette nivået.synd men sant.lurer også på om alle spillerne trener godt nok. Tror faktisk ikke det enda med ivar som trener.

Geir
Guest

Post  Guest Mon Feb 08, 2010 5:26 am

Det er vel et dårlig tegn at det har blitt tap i 3 av 3 kamper i 2010, og at det har blitt 1-7 i negativ målforskjell!
Enig med Banan. Det er drøyt å begynne å pakke inn resultater allerede nå. Selvfølgelig er man ikke gode nok og kan bortforklare et 0-3 tap hjemme med at det er greit fordi vi hadde et spillermessig overtak!

Det er resultater som teller i fotball, det må ledelsen i klubben begynne å skjønne!
"Skal man fiske, eller få fisk?"

Guest
Guest

Post  Patriot! Wed Feb 10, 2010 1:41 pm

Noen som vet resultatet fra kveldens kamp mot Nardo?

Post  stiffler Thu Feb 11, 2010 1:19 am

...og som vanlig glimter hjemmesiden til SFK med et saftig kampreferat...

Post  Guest Thu Feb 11, 2010 10:03 am

4 av 4 mulig tap nå! 2-10 i negativ målforrskjell så langt i 2010. Hadde SFK spillemessig overtak denne kampen også eller? Lurer på hva Selnes sin unnskyldning var for dette tapet?! Må gresset bli grønt før SFK klarer å vinne en fotbalkamp?

Guest
Guest

Post  Geir Thu Feb 11, 2010 1:44 pm

treningskamper e ikke noe og bry sæ om så lenge trener har kontroll. Hjemme siden e ikke bra og det bør gjøres noe der straks.lurer på om daglig leder i klubben har så mye og gjøre at han ikke kan få den opp og gå? Går helt sikkert an og få noen til og gjøre det i vertfall.Ser ut som når noe blir skrevet der så e det så kort fattet at man skulle tro at kaffen har blitt for fort kald.Lurer på vilken spillere SFK henter før serie start.Rekner med ny keeper da sfk må ha det.fakta e at det e snart serie start.

Geir
Guest

Dårlig tegn Empty Hmmm...

Post  Bananus Thu Feb 11, 2010 2:19 pm

treningskamper e ikke noe og bry sæ om så lenge trener har kontroll.

... er med andre ord fortsatt jævlig bekymret til det motsatte er bevist......

Bananus
Guest

Post  ????? Sat Feb 13, 2010 1:59 pm

Neste kamp? håper noen kan skrive litt om neste kamp her slik at vi kommer oss på kamp.

Post  Bananus Sun Feb 14, 2010 1:02 pm

En strålende 1. omgang hvor vi ligger kompakt defensivt og slipper knapt nok Nardo til med noen sjanser. De har kun stor dobbelsjanse i midten av omgangen. Men stort sett er det SFK som bryter midt på egen halvdel, og kontrer. Godt balltempo, og presise brudd til tross, vi skaper ikke alt for mange sjanser. Stian Berre scorer alene med keeper, og Bendik Bye bør gjøre det samme 10 minutter senere. Også han alene med keeper. Tore Myrslo har en avslutning like utenfor fra 12-13 meter, og Benjamin framtvinger en god redning av keeper etter en avslutning i fra kloss hold. I stedet utligner Nardo 2 minutter før pause.

I 2.omgang jevner kampen seg noe ut, før Nardo tar over styringen de siste 20 minuttene. 2 enkle scoringer uten at Steinkjer klarer å redusere.

Alt i alt viser vi spor av positive tendenser både offensivt og defensivt. Stort balltempo, presisjon framover, samt kompakt og aggresivt defensivt. Minus; Vi scorer ikke på sjansene + vi slipper inn utrolig enkle mål.

Utrolig at vi taper kamper så "strålende" vi ser ut til å spille....................
Ivar Selnes........? jocolor

Bananus
Guest

Post  SYKT! Sun Feb 14, 2010 2:40 pm

Stemmer det at SFK 2 spiløte mot verdal idag og tapte 16-0, slik det står på tronderfotball.no?

Isåfall lyder dette ikke godt for rekrutt og juniorlaget! 16-0 er så stor klasseforskjell at det er som det skulle vært mellom Beistad og Liverpool, og ikke to lag i samme divisjon!

Skjerpings!

Er ikke mye positivt som skjer i SFK om dagen!

SYKT!
Guest

Post  Geir Sun Feb 14, 2010 6:12 pm

Sikkert bare tull..Går ikke og tape 16-0 i mot verdal i fotball på senior nivå.det tror æ faktisk smågutte laget til sfk ikke hadde gjort eingang. Razz

Geir
Guest

Dårlig tegn Empty Kan bekrefte at dette ikke er tull

Post  Verdalin Mon Feb 15, 2010 2:14 am

Sfk har utrolig mye å jobbe med. 1. laget tapte jo også for Verdal.

Post  verdalin Mon Feb 15, 2010 1:14 pm

det vart faktisk 16-0.. tolk det som dåkk vilj, men nå 3 divisjonsnivå va det itj på steinkjerlaget som for t verdaln den kveln.. verdaln hadd faktisk 2 treninga i fotan fra lørdan, å dæm verdalspælleran e itj på samma nivå som i fjor fysisk per dags dato, læl e det total overkjøring, å da tar ætj ti ein gang. kan nutj vårra arti fer ongguttan (talentan?) på steinkjer å tap så stort. men e nu itj seriestart enda å itjnå poeng vart delt ut..